Over ons

Afgelopen juli 2019, zijn wij – Corina, Hartger en Ruben – benaderd door firma Stek om een pop-up restaurant te beginnen, waar voorheen de A9 lag. Wij hebben geen moment getwijfeld en zijn meteen dit avontuur aan gegaan. Vanaf 16 november zijn de deuren van Q-Beach in Badhoevedorp officieel open gegaan en is iedereen welkom voor een verfrissend drankje en een hapje.

Ruben Pen

In de zomer van 2019 afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool The Hague. In deze periode heb ik ervaringen op gedaan, zowel in het buitenland als in Nederland, die ik nu kan inzetten bij Q-Beach. Ook heb ik in deze periode personen leren kennen die mij adviezen geven, waar ik altijd voor open sta.

Mijn doel is om van Q-Beach een ontmoetingsplek te creëren voor alle inwoners van en rondom Badhoevedorp. Een bar/bistro waar iedereen zichzelf kan zijn en waar dat samen zijn, ook echt met elkaar betekent. De spelletjes, die voor iedereen beschikbaar zijn, de events, onze hapjes en jullie gezelligheid gaan hier hopelijk voor zorgen. Ik heb onwijs veel zin om deze uitdaging aan te gaan en om mijn droom tot werkelijkheid te brengen.

Hartger Pen

Mijn naam is Hartger en ik ben enorm enthousiast om Q-Beach te starten. Ik vind het bijzonder dat ik deze ervaring met mijn zoon, Ruben, mag delen en dat we van elkaar hebben kunnen leren. Samen met een team van enthousiaste, jonge studenten kijk ik uit naar de aankomende vijf jaren. Wat ik uniek vind aan ons concept? 90% van onze materialen zijn hergebruikt en wij werken met 100% duurzame energie. Samen met drie handige mannen hebben wij gewerkt aan het resultaat dat wij voor ogen hadden. Deze drie mannen zijn inmiddels vrienden geworden. Zonder hun hulp, en die van vele andere, had het uiteindelijke resultaat niet waargemaakt kunnen worden.

Onze Q-beach familie!

Q Beach logo

Carles

My name is Carles and I am from Valencia. I came to the Netherlands about a year ago. I believe that destiny brought me to Q-beach, where I am working at a family business. Family is also where my passion for cooking started. Every sunday back in Spain we came together to cook a Valencian dish with family. When I was younger my mother and abuela always made paella and I paid attention and helped them. In my opinion it’s one of the best things to come together and connect with good food. Here at Q-beach I’m with real dutch people and it makes me feel at home. I have always liked different cultures and I am now looking into taking a Dutch language course. I would love to be able to communicate with everyone here. 

Sophie

Hoi ik ben Sophie, sinds September ben ik begonnen met mijn afstudeerstage bij Q-beach om zo mijn Middelbare Hotelschool diploma te behalen. Ik vind het zo leuk om hier te werken omdat er een goede band is tussen collega’s en de gasten ook erg divers zijn. In mijn vrije tijd kom ik vaak bij Q-beach om een lava cakeje te eten met vriendinnen. 

Het liefste sta ik achter het koffiezetapparaat om zo mijn latte art kunsten te verbeteren. Kom je ook snel langs voor een kopje koffie? 

Rosalie

Hoi ik ben Rosalie, ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van de studie built environment aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast mijn studie werk ik bij Q-beach in de bediening en ben ik trainster bij mijn hockeyclub. Ik werk hier al sinds de opening en heb het hier nog altijd erg naar mijn zin. Het leukste vind ik het om achter de bar de lekkerste cocktails te maken. Na mijn studie hoop ik een tijdje te kunnen gaan reizen, naar Japan bijvoorbeeld. Het lijkt me heel gaaf om te zien hoe anders het daar is vergeleken met hier. Daar werk en spaar ik nu voor!

Iedereen is welkom en onze deuren staan altijd open!

Ons concept

Bij Q-Beach vinden wij het belangrijk om gezelligheid te combineren met lekker eten. Onze inspiratie bron is de mediterraanse keuken, in combinatie met een moderne twist.

Wil je alleen een drankje komen drinken, dan kan dat natuurlijk ook! Wij serveren verschillende wijnen en hebben diverse bieren op de tap. Zijn jullie benieuwd geworden naar ons menu? Klik dan hier.

Erkend leerbedrijf

Ben jij een MBO- of HBO-student en ben je op zoek naar een stage? Dan zit je hier goed!

Wil je meer leren over wijnen, gerechten, wijn – spijs combinaties, het organiseren van verschillende evenementen en lekker biertjes tappen achter de bar? Ben jij creatief, wil je dat jouw mening serieus genomen wordt en heb je zin om je eigen event ook echt te gaan organiseren? Dat kan bij Q-Beach!

Mail naar rubenjpen@gmail.com of bel naar +31 6 52 45 28 01 voor meer informatie.

Parkeergelegenheid

Er is voldoende parkeerplaats in de buurt, maar wij adviseren om op de fiets te komen. 

Deze website maakt gebruik van cookies om website verkeer te analyseren. Lees verder

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten