Over QBeach

Wij zijn Hartger, Ruben, Isabella en Corina en ruim twee jaar oefenen wij onze passie met heel veel plezier binnen ons familiebedrijf uit. Gezelligheid, gastvrijheid en lekker eten is waar wij voor staan. Onze kaart is geïnspireerd op de Mediterraanse keuken in combinatie met een moderne twist.


Onze chefs hebben gewerkt in Spanje, Italië en Frankrijk en hebben hun ervaring mee naar Badhoevedorp genomen. In samenwerking met onze chefs maken we elke 2 maanden een nieuwe kaart met verse producten van het moment. 


QBeach is een warme woonkamer voor Badhoevedorp en omstreken, waarin wij voor een verbinding zorgen tussen jong en oud. Veel van onze inrichting bestaat uit duurzame of 2e hands spullen die wij graag een nieuwe kans geven. Wil je alleen een drankje komen drinken, dan kan dat natuurlijk ook! Wij serveren verschillende wijnen en hebben diverse bieren op de tap.

QBeach ligt
in het ❤️ van Badhoevedorp

QBeach heeft voldoende parkeerplaatsen in de buurt, maar wij adviseren lekker op de fiets te komen!

Ga naar de website van AM.
AM, de projectontwikkelaar van Quatrebras, bevindt zich boven QBeach.

 

 

Meet the team!


Super enthousiaste, gemotiveerde en vrolijke jonge mensen vormen samen QBeach.

Wij stellen een aantal van hen graag aan jullie voor!    

Ruben Pen

In de zomer van 2019 afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool The Hague. In deze periode heb ik ervaringen op gedaan, zowel in het buitenland als in Nederland, die ik nu kan inzetten bij QBeach. Ook heb ik in deze periode personen leren kennen die mij adviezen geven, waar ik altijd voor open sta.

Mijn doel is om van QBeach een ontmoetingsplek te creëren voor alle inwoners van en rondom Badhoevedorp. Een bar/bistro waar iedereen zichzelf kan zijn en waar dat samen zijn, ook echt met elkaar betekent. De spelletjes, die voor iedereen beschikbaar zijn, de events, onze hapjes en jullie gezelligheid gaan hier hopelijk voor zorgen. Ik heb onwijs veel zin om deze uitdaging aan te gaan en om mijn droom tot werkelijkheid te brengen.

Hartger Pen

Mijn naam is Hartger en ik ben enorm enthousiast om QBeach te starten. Ik vind het bijzonder dat ik deze ervaring met mijn zoon, Ruben, mag delen en dat we van elkaar hebben kunnen leren. Samen met een team van enthousiaste, jonge studenten kijk ik uit naar de aankomende jaren. Wat ik uniek vind aan ons concept? 90% van onze materialen zijn hergebruikt en wij werken met 100% duurzame energie. Samen met drie handige mannen hebben wij gewerkt aan het resultaat dat wij voor ogen hadden. Deze drie mannen zijn inmiddels vrienden geworden. Zonder hun hulp, en die van vele andere, had het uiteindelijke resultaat niet waargemaakt kunnen worden.

Sophie

Hi, ik ben Sophie, 21 jaar en studeer momenteel Leisure & Event Management in Amsterdam. Naast het studeren ben ik werkzaam bij QBeach in de bediening. Ik vind het leuk om hier te werken omdat er een goede band is tussen collega’s en de gasten erg divers zijn. In mijn vrije tijd kom ik ook vaak langs QBeach om een lekker roseetje te drinken op het terras. 


Het liefste sta ik achter het koffiezetapparaat om zo mijn latte art kunsten te verbeteren. Kom je ook snel langs voor een kopje koffie? 

Rosalie

Hoi ik ben Rosalie, ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van de studie built environment aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast mijn studie werk ik bij QBeach in de bediening en ben ik trainster bij mijn hockeyclub. Ik werk hier al sinds de opening en heb het hier nog altijd erg naar mijn zin. Het leukste vind ik het om achter de bar de lekkerste cocktails te maken. Na mijn studie hoop ik een tijdje te kunnen gaan reizen, naar Japan bijvoorbeeld. Het lijkt me heel gaaf om te zien hoe anders het daar is vergeleken met hier. Daar werk en spaar ik nu voor!


Iedereen is welkom en onze deuren staan altijd open!

Charlize

Ik ben Charlize en ik ben 17 jaar oud. Ik zit in mijn eerste jaar van Meewerkend Horeca Ondernemer opleiding werk nu al 2 jaar bij QBeach ben voornamelijk in de keuken maar ben ook achter de bar te vinden. Verder vind ik Q beach een hele fijne plek om te werken leer er ook heel veel.


Ik ben gek op de drukke zomers en het team voelt voor mij als een grote familie!

Binc

Ik ben Binc, 18 jaar oud en ik zit in mijn examenjaar op het Keizer Karel College. In de zomer sta ik het liefste op het terras bij QBeach met de gasten te kletsen ;)! Ik ben in de zomer van 2020 begonnen bij QBeach en ik vond het vanaf dag één enorm gezellig. De gasten en het team van QBeach zijn altijd vrolijk en daarom vind ik het leuk om hier te werken. Daarnaast ben ik ook erg creatief en zijn mijn hobby's fotografie, video-editing, DJ'en en het onderhouden van de uitstraling van QBeach, waaronder de website! In mijn vrije tijd drink ik graag een drankje bij Q op het terras.

Dilay

Hoi! Ik ben Dilay, ik ben 19 jaar en ik studeer Leisure and event management aan de Hogeschool Inholland. Ik ben in de zomer van 2020 bij QBeach komen werken en ik heb het hier erg naar me zin. Het werken bij QBeach is leuk, omdat je altijd kan lachen met je collega’s en de gasten altijd super gezellig zijn.

Ralph

Ik ben Ralph, 19 jaar oud en ik werk hier sinds de zomer van 2021. Ik ben bij QBeach gekomen door mijn zusje (staat ook op de foto). Hiervoor heb ik gewerkt in de supermarkt, maar sinds ik kennis heb gemaakt met hoe leuk het is om in de horeca te werken, en vooral bij QBeach natuurlijk, ga ik nooit meer terug! Er heerst een super leuke werksfeer onder de werknemers en de managers voelen als collega’s. Daarnaast voetbal ik in Badhoevedorp en drink ik in mn vrije tijd graag een biertje!

Jarah

Hai! Ik ben Jarah en werk sinds de zomer 2021 bij QBeach. Ik vind het super leuk! Ik begon in de afwas en kwam later in de bediening. Soms vind je me ook achter de bar! Ik zit in 4 Havo op het MLA in Amsterdam. Hartger en alle collega’s zijn altijd heel gezellig en dat maakt het werken nog leuker, ik kijk uit naar de zomer!

Britt

Ik ben Britt en ik werk sinds begin van de zomer 2021 bij QBeach. Ik ben 20 jaar en studeer communicatiewetenschap aan de Universiteit Van Amsterdam. Vanaf het moment dat ik bij Q werk voelde ik me direct thuis. Ik werk in de bediening en vind het heel leuk om de gasten een gezellige tijd te geven die ik zelf ook ervaar bij Q. Het is heel leuk om nieuwe mensen te leren kennen in het team maar ook mensen die een drankje komen doen. Elke dag bij Q is weer anders en dit maakt het werk heel divers. Er is altijd gezelligheid aanwezig, dit zorgt ervoor dat ik altijd met plezier aan het werk ga. Ik heb heel veel zin in de zomer waarin weer hele gave en gezellige dingen gaan gebeuren. Ik hoop nog vele jaren bij Q Beach te mogen werken en jou als gast te mogen ontvangen!

Tamara

Ik ben Tamara, ik ben 17 jaar en zit in mijn eerst jaar Business Studies aan hogeschool Inholland en hoop volgend jaar toegelaten te worden tot de Hoge Hotelschool The Hague. Ik werk nu ruim 2 jaar met veel plezier bij QBeach. Tijdens het werk ben ik vaak te vinden achter de bar om Espresso Martini’s te maken. Ik hoop hier nog een aantal jaar te blijven werken, en veel drukke zomers mag meemaken!

Alyssa

Hi, mijn naam is Alyssa. Ik werk al bijna 2 jaar met veel plezier bij QBeach. Ik ben in de bediening en vaak achter de bar te vinden op de werkvloer. Naast werken bij QBeach ga ik naar school en zal ik volgend jaar beginnen op de universiteit. Verder voetbal ik en maak ik veel muziek in mijn vrije tijd. Tot snel bij Q Beach!

Tijs

Ik ben Tijs en ben 19 jaar. Ik werk bij QBeach vanaf de opening, eerst in de afwas en nu in de bediening, het leukste daaraan vind ik het contact met de gasten. Als ik niet aan het werk ben zit ik er graag op het terras met vrienden. Naast QBeach zit ik op de UvA en doe ik aan voetbal.

Mirte

Hoi! Ik ben Mirte en ik ben 16 jaar oud, ik werk nu al bijna 3 jaar bij QBeach. Ik zit in me eerste jaar van een horeca opleiding op het ROC. Als ik werk sta ik eigenlijk altijd in de keuken, dit is ook wat ik het liefste doe. Wat ik nou zo leuk vind bij QBeach is dat er altijd gezelligheid is. Het team van Q is een grote familie en met z'n allen zorgen we ervoor dat onze gasten goed worden verzorgd. Kom jij ook gezellig een drankje drinken?

Naomi

Hee! Ik ben Naomi, ik ben bij Q komen werken sinds afgelopen zomer. Ik sta vier keer per week op de werkvloer en heb het hier elke dag weer erg naar mijn zin! De sfeer bij ons onder de collega’s en met de gasten zit er altijd goed in. Als ik niet aan het werk ben, vind je me vast wel op het terras. Laten we er met zijn allen een prachtig seizoen van maken ondanks deze verschrikkelijke tijd!

Erkend leerbedrijf

Ben jij een MBO- of HBO-student en ben je op zoek naar een stage? Dan zit je hier goed!

Wil je meer leren over wijnen, gerechten, het organiseren van verschillende evenementen en lekker biertjes tappen achter de bar? Ben jij creatief, wil je dat jouw mening serieus genomen wordt en heb je zin om je eigen event ook echt te gaan organiseren? Dat kan bij QBeach!