Agenda

Agenda

QBeach organiseert regelmatig activiteiten of speciale thema avonden. Voor informatie rondom deze activiteiten kun je hier terecht! Hieronder vind je de meest actuele informatie. Niks missen? Volg ons dan op Instagram en Facebook, of meld je aan voor onze nieuwsbrief

WK: 8e finale

Nederland 

3 december - 16:00

Op zaterdag 3 december speelt Nederland in het WK de 8e finale tegen de Verenigde Staten. Kom gezellig langs bij QBeach en bekijk de wedstrijd!

Kerst-
brunch 🎄

18 december - v.a. 11:00

Geniet dit jaar op zondag 18 december van een uitgebreide kerstbrunch bij QBeach! De perfecte gelegenheid om met je vrienden of familie bij elkaar te komen, achterover te zitten en te genieten van al het lekkers. De brunch zal plaatsvinden van 11:00 tot 14:00 en kost €22,50 p.p.

Kaasfondue Avond 🫕

7 december - v.a. 18:00

Na het succes van de vorige keer organiseert QBeach nog een kaasfondue avond! Op woensdag 7 december kan je voor €15 p.p. genieten van onze gevulde charcuterie plank met o.a. verschillende Zuid Europese hammen, groentes en broodjes onder genot van een wijntje.

Prettige feestdagen 💝

En een gezond 2023!

We willen iedereen bedanken voor de gezelligheid en steun het afgelopen jaar. We hebben heel veel zin om jullie weer te verwelkomen in een prachtig nieuw jaar! We zien jullie graag snel terug bij QBeach 🥂


Team Q

Italiaanse Avond 🇮🇹

14 december - v.a 18:00

Woensdag 14 december organiseert QBeach een Italiaanse avond voor €27,5 p.p. Kom genieten van een avond vol authentieke Italiaanse gerechten onder begeleiding van zangeres Emmanuela en pianist Bart om de sfeer compleet te maken. Reserveer nu een tafel!

Reserveer voor een evenement

Wat gezellig dat je langs wil komen bij een van onze evenementen. Wanneer je reserveert via dit formulier moeten wij deze reservering nog bekijken. Je plek is dan nog niet bevestigd. We zullen z.s.m. contact met je opnemen om je te informeren of de reservering is bevestigd.

 
 
 
 
 
 
 
 

Check onze socials